Artikelen die inspireren

Intervisie

Intervisie als methode voor reflectie

Je zoekt een passende methode om op gezette tijden te reflecteren en je hoort steeds vaker goede berichten over intervisie. Je ontmoet elkaar fysiek en het echte gesprek wordt niet uit de weg gegaan. Is de intervisie methode passend voor jou?
Lees verder
Intervisie

Wat is intervisie?

Intervisie is een effectieve methode om te reflecteren op zaken die raken aan leven & werk. Intervisie draagt bij aan het ontwikkelen van zelfbewustzijn van deelnemers.
Lees verder
Werk

Leiderschap met impact

Als jouw bedrijf groeit dan vraagt dat meer van jouw leiderschap. De dynamiek neemt toe en de verantwoordelijkheden vragen om jouw aandacht en betrokkenheid. Hoe vul je de rol van leider in, nu jouw bedrijf steeds groter wordt?
Lees verder
Werk

Ruimte voor innovatie

Op het moment dat je je net staande kunt houden, is het nagenoeg onmogelijk om te komen tot vernieuwing. Je bent aan het overleven en dan is de eerste prioriteit om weer tot leven komen.
Lees verder
Werk

Is bemiddelen wel zo handig?

Je weet niet beter of jij bent aangewezen persoon om lastige situaties tot een einde te brengen. Je bemiddelt je suf en inmiddels heb je geen idee meer waar je zelf voor staat. Het is weer zover: het loopt niet lekker binnen het MT en collega's kijken jou aan.
Lees verder

Wil je meer echte verhalen lezen?

Meld je aan en ontvang de laatste blogs als eerste in jouw mail

No worries. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.
× What’s Up? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday